Playstation 2 Oyunlarını Pc De Oynamak (Resimli Anlatım)
Yazar
Konu: Playstation 2 Oyunlarını Pc De Oynamak (Resimli Anlatım) Cuma Ara. 11, 2009 3:09 pm
En başta söyleyeyim bir oyunu almadan yada indirmeden önce uyumluluk listesinden kontrol edinoynanabilir yazıyorsa indirin. Programı çaliştirin ensonda yardım butonu var ona tıklayın ikinci sırada olan uyumluluk listesi var ona tıklayıp gelen listede yanında "playable" yazan ve yeşi simgesi olan oyunlar oynanılabilir toplam 800 e yakın oyun var oynayabileceğiniz
dosyadaki emülatörü yükleyip içindeki dosyaları programın oldugu klasöre kopyalayıp programı çaliştirin pcsx2 yi kullanın pcsx2t sanal hafıza kullanmaz o yüzden yavaştır (virtual memory kapalı ise açmak için logout olup tekrar login yapabilir sorun yok )
ÖNCELİKLE DİLİ TÜRKÇE YAPALIM
SONRA AYAR DAN AYARLARA GİRELİM
BU EKRANDA GÖRDÜGÜNÜZ ŞEKİLDE YAPIN BÜTÜN AYARLARI BU AYARLAR BENİM KULLANDIGIM VE EN ÇOK VERİM ALDIGIM AYARLAR AMA TABİ SİZ BİLGİSAYRINIZ ÖZELLİKLERİNE GÖRE DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ AYARLARI DEGİŞTİRMEK İÇİN EKLENTİNİ HEMEN AKTINDAKİ AYARLA BUTONUNA TIKLAYIN ( YANINDA DENEME VE HAKKINDA YAZAN BUTON)